Ukoliko volite brze letnje poslastice, preporučuem sladoled tortu koja je napravljena od C slatka tradicija proizvoda.
Sladoled torta, sastojci:
1 kesica Eskimka sa ukusom jagode
2 dl hladnog mleka
1 kesica C šlag krema sa ukusom slatke pavlake (75 g)
1,5 dl hladnog mleka
150 g lomljenog keksa
100 g borovnica
Za dekoraciju:
Sladoled torta, priprema:
Eskimko umutiti sa 2 dl hladnog mleka.
Šlag krem umutiti sa 1,5 dl hladnog mleka.
Sjediniti Eskimo i šlag krem.
Umešati lomljeni keks i borovnice.
Posudu obložiti providnom folijom, sipati smesu i ostaviti oko pola sata u frižideru.
Smesu možete sipati u jednu veću ili više manjih posuda.
Potom staviti u zamrzivač na nekoliko sati.
Sladoled tortu okrenuti na tanjir, skinuti foliju, posuti kakao prahom i poslužiti.
No comments:
Post a Comment