tag:blogger.com,1999:blog-2608531841581459954.post1799866961859037294..comments2024-01-30T08:17:29.109+01:00Comments on Domaćica za vas: Ukusi i mirisi Indije - Improvizacija na moj načinKristina Gašparhttp://www.blogger.com/profile/04006796369111141594noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-2608531841581459954.post-25997399097743898102019-05-16T22:11:06.064+02:002019-05-16T22:11:06.064+02:00Svaka cast za predivne recepte, hvala do neba, bas...Svaka cast za predivne recepte, hvala do neba, bas su mi potrebni jer mogu da izbegnem i brasno i secer<br />maricalucicvajagichttps://www.blogger.com/profile/14432695657540458815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608531841581459954.post-35767031200901629162015-07-01T14:05:03.038+02:002015-07-01T14:05:03.038+02:00Hvala <3Hvala <3Kristina Gašparhttps://www.blogger.com/profile/04006796369111141594noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608531841581459954.post-59981854457436710722015-07-01T09:49:18.875+02:002015-07-01T09:49:18.875+02:00Stvarno fenomenalno, sve na jednom mestu iz Indije...Stvarno fenomenalno, sve na jednom mestu iz Indije, zanimljivosti jihove kuhinje, mnogo ti hvala.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608531841581459954.post-387556261795492902015-05-10T11:29:10.885+02:002015-05-10T11:29:10.885+02:00Draga Albina, najlepše hvala ;)Draga Albina, najlepše hvala ;)Kristina Gašparhttps://www.blogger.com/profile/04006796369111141594noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608531841581459954.post-46392715170688696622015-05-10T11:28:40.879+02:002015-05-10T11:28:40.879+02:00Ne može da ne uspe. Ne sumnjam u tebe ;)Ne može da ne uspe. Ne sumnjam u tebe ;)Kristina Gašparhttps://www.blogger.com/profile/04006796369111141594noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608531841581459954.post-40276944363552878092015-05-10T03:21:24.958+02:002015-05-10T03:21:24.958+02:00Otkrila sam tvoj blog danas i cio dan sam tu,svak ...Otkrila sam tvoj blog danas i cio dan sam tu,svak cast . Cestitke Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03177390068867548721noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608531841581459954.post-11710201419964866302015-04-09T13:19:31.476+02:002015-04-09T13:19:31.476+02:00Hvala! :) baš me je zbog falafela i interesovalo, ...Hvala! :) baš me je zbog falafela i interesovalo, plašila sam se kako će onda ispasti. Da jesu one sitnije, verovatno je zbog toga! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08176548728278840822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608531841581459954.post-20570886658883494662015-04-09T11:09:22.406+02:002015-04-09T11:09:22.406+02:00Pretpostavljam da je do samih leblebija, posebno a...Pretpostavljam da je do samih leblebija, posebno ako koristiš one sitnije. Meni ostanu tvrde kada ih ne skuvam dobro ;). Za falafel možeš koristiti i nedovoljno kuvane. Neko ga pravi i od sirovih leblebija-samo hidriranih.Kristina Gašparhttps://www.blogger.com/profile/04006796369111141594noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608531841581459954.post-80411512205126578702015-04-09T10:20:33.738+02:002015-04-09T10:20:33.738+02:00Da li imas neki savet oko kuvanja leblebija? Kuval...Da li imas neki savet oko kuvanja leblebija? Kuvala sam ih za vegetarijanske pljeskavice, ali često se desi da ostanu tvrde. Potopim preko noci, kuvam duže, a opet se desi da nekada ne omeknu, pa me interesuje da li postoji mozda neki trik ili je to bilo do leblebija. :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08176548728278840822noreply@blogger.com