tag:blogger.com,1999:blog-2608531841581459954.post3498168572007740214..comments2024-01-30T08:17:29.109+01:00Comments on Domaćica za vas: Ajvar - Priprema i savetiKristina Gašparhttp://www.blogger.com/profile/04006796369111141594noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-2608531841581459954.post-83992903017914169622019-08-14T10:47:28.863+02:002019-08-14T10:47:28.863+02:00Zasto se so dodaje na kraju? Ja sam sve zbućkala o...Zasto se so dodaje na kraju? Ja sam sve zbućkala odjednom i przila, a paprike sam pekla u rerni zajedno sa patlidzanom, cele, neoljsutene. Ukljucila na 220 gornji grejac i lepo su se oljustile-okretala sam ih povremeno. Videcemo kako ce da ispadne. Skuvala sam za teglicu, dve jer ga moj sin ne jede pa je ovo za moju dusu. Pozdrav svim domaćicama. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04355999207589404062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608531841581459954.post-48989517647418567832016-10-01T10:56:58.455+02:002016-10-01T10:56:58.455+02:00Draga Tara, hvala na lepim rečima i savetima koje ...Draga Tara, hvala na lepim rečima i savetima koje ste podelili. Sigurno će Vaše iskustvo biti od koristi. Pozdrav :)Kristina Gašparhttps://www.blogger.com/profile/04006796369111141594noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608531841581459954.post-36635256862585010662016-09-20T12:35:33.732+02:002016-09-20T12:35:33.732+02:00Pošto živim u stanu, papriku pečem u rerni, na 250...Pošto živim u stanu, papriku pečem u rerni, na 250 stepeni sa uključenim gornjim grejačem na najvišoj pritki rerne. Potrebno je 10-12 minuta za papriku koja je očišćena i isečena na 2 ili tri dela, poslagana sečenim delom na tepsiju. Imam tri tepsije koje rotiram i sve ide vrlo brzo. Po tri tepsije ispečenih paprika stavljam u jednu posudu, ne više, da ne bi predugo stajale dok se hlade i da sok koji pusti, a ima ga malo, ne bi poprimio tamnu boj i ukus pocrnele kožice kada se u posudu stavi veća količina pečenih paprika. Tako se brzo hladi i lako ljušti. Sok se ne baca nego se kuva sa paprikom. Ukus ovako pečene paprike je identičan onoj pečenoj na ploči. Možda moje iskustvo može biti nekome od pomoći. Inače, vaš recept mi se veoma dopada, kao i prezentacija istog.tarahttps://www.blogger.com/profile/15338352361466521308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608531841581459954.post-88155567758407246042016-09-19T22:19:19.724+02:002016-09-19T22:19:19.724+02:00This comment has been removed by the author.tarahttps://www.blogger.com/profile/15338352361466521308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608531841581459954.post-44127099626420343862016-09-19T22:14:05.545+02:002016-09-19T22:14:05.545+02:00This comment has been removed by the author.tarahttps://www.blogger.com/profile/15338352361466521308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608531841581459954.post-58316430537100179882016-09-19T22:12:20.958+02:002016-09-19T22:12:20.958+02:00This comment has been removed by the author.tarahttps://www.blogger.com/profile/15338352361466521308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608531841581459954.post-41663133863991024112016-08-28T12:16:19.899+02:002016-08-28T12:16:19.899+02:00Bravo :)Bravo :)Kristina Gašparhttps://www.blogger.com/profile/04006796369111141594noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608531841581459954.post-33370707351031701902016-08-28T00:48:34.119+02:002016-08-28T00:48:34.119+02:00jojj juče ga završismo .. ;))
jojj juče ga završismo .. ;))<br />Kao na dlanuhttps://www.blogger.com/profile/10202727709450858227noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608531841581459954.post-85799935563320105242015-09-03T12:56:28.648+02:002015-09-03T12:56:28.648+02:00Nisam probala ;)Nisam probala ;)Kristina Gašparhttps://www.blogger.com/profile/04006796369111141594noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608531841581459954.post-21732761272501580352015-09-03T12:24:07.585+02:002015-09-03T12:24:07.585+02:00možda se može usitniti umesto štapnim mikserom i t...možda se može usitniti umesto štapnim mikserom i tučkom za meso ali ne lupati, nego blago pritiskati samo... Kao na dlanuhttps://www.blogger.com/profile/10202727709450858227noreply@blogger.com